Mostrant els resultats de 1 a 4 de 4

03-04-2019 Presentada la Galeria Empresarial del Genovés i el portal ADL

El projecte Xarxa ADL del Genovés i la Galeria Empresarial del Genovés és un projecte desenvolupat per l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local del Genovés (AODL) en col·laboració amb DIVALTERRA que té com a objectiu principal donar visibilitat a Internet al teixit empresarial i comercial del municipi. A més, al portal https://genoves.divaladl.es/ hi ha disponible informació actualitzada per a demandants d’ocupació, empresaris i emprenedors. El portal també incorpora un potent buscador d’ajudes i subvencions.

Des de l’AODL animem la població a que visite el portal https://genoves.divaladl.es/ i conega millor els serveis i productes que ofereixen les diferents empreses i comerços del Genovés.


L'Ajuntament del Genovés forma part, junt a altres 154 entitats locals i supramunicipals, de la xarxa provincial d'ADL coordinada per l'empresa provincial Divalterra, donant cobertura a més del 90% de la població i municipis de la demarcació de València.
Divalterra oferix a les ADL ferramentes de promoció com www.galeriaempresarial.es, que compta ja amb més de 17.000 empreses, i plataformes de gestió con www.divaladl.es, així com assessorament en la preparació de projectes, formació especialitzada en matèries relacionades amb el desenvolupament local, a més de propiciar l'intercanvi d'experiències i coneixements entre els agents implicats en la promoció socioeconòmica del territori.

29-03-2019 Presentació Galeria Empresarial del Genovés

La Galeria Empresarial del Genovés és un projecte desenvolupat en els darrers mesos des de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local del Genovés (AODL) amb l’objectiu de recollir en una mateixa pàgina web informació sobre el teixit empresarial i comercial del municipi. D’aquesta manera es pretén que totes les empreses locals tinguen garantida la seua presència en Internet.

Aquesta ferrament facilitarà el contacte dels potencials clients amb les empreses gràcies al motor de búsqueda que inclou i a la possibilitat que les empreses personalitzen la informació disponible en la galeria. A més, cada empresa apareixerà geolocalitzada sobre un plànol del municipi.

Des de l’AODL convidem a totes les empreses, comerços i ciutadans a la presentació de la Galeria el proper dimarts 2 d’abril.

21-03-2019 Participa en la XII Fira Tradicional de Sant Pasqual 2019

Des de l'Ajuntament del Genovés s'han començat els treballs de preparació de la XII edició de la Fira Tradicional de Sant Pasqual que aquest any es celebrarà el 18 i 19 de maig en el Genovés.

Animem les associacions, comerços i empreses locals a informar-se de les condicions de participació en esta nova edició. Fins el 30 d'abril poden sol·licitar la seva participació gratuïta contactant amb l'AODL del Genovés, al tel. 96 222 91 66 o mitjançant el correu-e: genoves_aedl@gva.es.

01-03-2019 El Pacte s'apropa a tu

El Pacte Territorial Costera-Canal ha posat en marxa un servei gratuït d'assessorament laboral per a aquelles persones que estiguen en procés de recerca de treball.

Els veïns i veïnes del Genovés que vulguen fer ús del servei seran ateses totes els dimecres de 10 a 13 hores a la Plaça Españoleto, 15 (Casa de les Dones) de Xàtiva.

Les atencions es realitzaran amb cita prèvia telefonant al 960 901 988 o al correu electrònic ocupacio@pactecosteracanal.com.

12-02-2019 Convocatòria ajudes per a la contractació indefinida de persones joves qualificades (AVALEM JOVES)

INFORMACIÓ DIRIGIDA A LES EMPRESES I ENTITATS OCUPADORES

El SERVEF publica la convocatòria d’ajudes per a la contractació indefinida a jornada completa de persones joves qualificades (AVALEM JOVES) inscrites en el programa de Garantia Juvenil per part d’empreses.

Pot ser beneficiària d'aquestes ajudes qualsevol entitat ocupadora, incloses les persones treballadores autònomes, amb centre de treball a la Comunitat Valenciana.

L'import de la subvenció ascendirà a 22.680 €. Si la persona contractada concorre, addicionalment, en la condició de dona o de persona amb diversitat funcional, l'import ascendirà a 23.940 €.

El termini per a la presentació de les sol·licituds s'iniciarà el 30 de gener de 2019 i finalitzarà el 31 d'octubre de 2019.

21-03-2018 Jornada Immersió digital a les pimes comercials el 23 d'abril en Genovés

L'empresa pública de la Diputació de València (DIVALTERRA) en col·laboració amb l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local de Genovés impartirà una sessió formativa sobre immersió digital per a les empreses comercials de Genovés i voltants sobre com traure profit d'internet per al nostre comerç.

Aquesta sessió tindrà lloc el proper 23 d'abril a les 15 hores al Saló de Plens de l'Ajuntament i té com a objectiu fer arribar a les empreses de dimensions més reduïdes informació sobre la importància de tenir presència online, així com les claus per traure el màxim profit d’internet per al seu negoci amb ferramentes gratuïtes o de costos mínims.


Els interessats/des poden inscriure's cridant al telèfon de l'Ajuntament 96-222 91 66 o al correu-e: genoves_aedl@gva.es.