WOLFBIKE

Oci, esports i aficions » Material esportiu

Foto principal

Foto secundaria

Polígon c/ C Polígono Industrial parcela, 19
46894, Genovés - Valencia/València
Telf.: 962229438
 
Visita su página webVisita la seua pàgina web

En Wolfbike desenvolupem els nostres productes amb la finalitat de millorar les seves prestacions i d'aquesta manera impulsar-te en els teus objectius.

Horari: De dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 i de 15:00 a 18:30 (divendres de vesprada tancat).

Wolfbike naix el 2012 creat per un grup de persones vinculades al món del ciclisme (corredors, comercials i personal especialitzat en màrqueting).

Cada producte que desenvolupa Wolfbike ha estat estudiat a fons per cobrir els requisits del client final, igual que per a satisfer les necessitats del punt de venda distribuïdor.

En Wolfbike, disposem de bicicletes específiques per a tot tipus d'usuaris: MTB, Road, City / Trekking, Junior, Baby, E-Bike ...

Establerts els orígens a Espanya, la nostra línia de disseny i muntatge es desenvolupa íntegrament a Espanya. Això ens permet gaudir de la confiança que atorga la marca Espanya en el consumidor.

Realitzem exhaustius controls en la nostra línia de muntatge i en àmbits de conformitat europea. D'aquesta manera, els nostres productes es regeixen per la ISO 4210 per a MTB, Carretera i Passeig, i ISO 8098 per a bicis de xiquets.

En plena expansió, ampliem la xarxa comercial present en la geografia espanyola i francesa, permetent-nos oferir al client diversos punts de venda on tramitar, adquirir i solucionar qualsevol incidència en els nostres productes.